Jouw stageplek bij ons

Een gemotiveerde professional die gaat voor innovatie, dat ben je niet zomaar. Hier mag je naar toe groeien, dit mag je leren. Om je te kunnen ontwikkelen en je passie vorm te geven, is leren van en in de praktijk een must. Bij Aves kun je die ervaringen opdoen in de praktijk. We hebben veel contact met verschillende PABO’s en MBO-opleidingen. Vanuit die samenwerkingen is er bij Aves ruimte voor studenten die een stageplek zoeken.

Bij Aves kun je rekenen op geschoolde begeleiders, korte lijntjes met de opleidingen en een houding gericht op ontwikkeling. Onze kernwaarden lef, passie en groei laten wij graag zien op al onze scholen. Niet alleen in ons onderwijs, ook in onze begeleiding. Er zijn stageplekken voor de volgende opleidingen:

  • HBO – Associate Degree -> Pedagogische professional
  • HBO – (Academische) Pabo
  • MBO – onderwijsassistent
  • MBO – zorg & welzijn
  • MBO – secretarieel

De eindstages van de PABO en het Aves-traineeship zijn betaalde stageplekken. De overige stages zijn onbetaald. In overleg met jouw opleiding, coördineert het bestuurskantoor van Aves de stageplekken.

Ben je enthousiast en zou je graag stage willen lopen bij Aves? Neem dan contact met ons op: samenopleiden@aves.nl.

Jouw traineeship bij ons

Heb je ambities om in het onderwijs aan de slag te gaan en leerkracht te worden? Dan is het traineeship van Aves ongetwijfeld iets voor jou.

Wat houdt dit traineeship in? Als trainee bij Aves krijg je een betaalde baan als leraarondersteuner voor twee of drie dagen in de week. Daarvan loop je één dag stage op één van onze scholen. Daarnaast haal je in twee tot vier jaar je PABO-diploma (afhankelijk van het instroomniveau). Deze studie betaalt Aves.
Na je studie heb je uitzicht op een vast contract als leerkracht.

Elk jaar start Aves in januari een sollicitatieprocedure voor de werving van nieuwe trainees. Aves is op zoek naar enthousiaste kandidaten met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Werkervaring in andere sectoren is een pré.
Neem voor meer informatie contact op met Aukje van der Meer, adviseur onderwijs en begeleiden: 0527-788601 of samenopleiden@aves.nl.

Voor meer informatie klik hier