Jouw stageplek bij ons!
Een gemotiveerde professional die gaat voor innovatie, dat ben je niet zomaar. Hier mag je naar toe groeien, dit mag je leren. Om je te kunnen ontwikkelen, je passie vorm te geven, is leren van en in de praktijk een must! Bij ons is er de mogelijkheid om die praktijkervaring op te doen.
Bij Aves hebben we veel contact met verschillende pabo’s en MBO ‘s. Vanuit deze samenwerkingen is er ruimte bij Aves voor studenten die een stageplek zoeken.

Wanneer je op zoek bent naar een stageplek bij Aves, ben je van harte welkom. Wij hebben stageplekken voor de volgende opleidingen:

HBO – Associate Degree -> Pedagogische professional
HBO – (Academische) Pabo

MBO – onderwijsassistent
MBO – zorg & welzijn
MBO – secretarieel

De stageplekken worden via het bestuurskantoor, in overleg met de opleiding, gecoördineerd. Ben je op zoek naar een stageplek, neem dan contact op met de Adviseur Opleiden & Begeleiden Anouk Timmermans via a.timmermans@aves.nl

De betaalde stageplekken bij ons zijn de eindstages van de pabo en het Aves-traineeship (zie meer bij traineeship). De overige stages zijn onbetaald.

Bij Aves kun je rekenen op geschoolde begeleiders, korte lijntjes met de opleidingen en een houding gericht op ontwikkeling. De kernwaarden lef, passie en groei willen wij laten zien op onze scholen. Niet alleen in ons onderwijs, maar ook in onze begeleiding!

Jouw stageplek bij ons.

Jouw traineeship bij ons!
Ambitie om leerkracht te worden? Aves biedt jaarlijks de kans om aan de slag te gaan als zij-instromer. Wat houdt het traineeship in?

Als trainee bij Aves krijg je een betaalde baan als leraarondersteuner voor 2 of 3 dagen. Binnen deze dagen loop je één dag stage. Daarnaast ga je in 2 tot 4 jaar (afhankelijk van instroom niveau) je PABO diploma behalen. Deze studie wordt door Aves betaald. Na je studie heb je uitzicht op een vast contract als leerkracht.

Jaarlijks (rond maart) wordt een sollicitatieprocedure gestart voor de werving van de trainees. Aves vraagt enthousiaste kandidaten met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Werkervaring in andere sectoren is een pré.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaqueline Koets, HR adviseur, 0527-249 247 of j.koets@aves.nl